Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată




   Clasificare alfabetica:

1, 2, 7, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z



Potcoava
(35.434 vizualizari de la 01.01.2008)
Recomandă
Dă o notă
Comenteaza

Restaurant
Str. 9 mai nr. 51 Tel.: 021-220-2208, 0721-065-347

Specific: romanesc
Zona:  Crangasi
Optiuni:  terasa, tinuta obligatorie
Web:  www.restaurantpotcoava.ro
Taxi:
Tarif unic pe km: 1,39 lei021 9426 (Romtelecom)
0762 00 9426 (Cosmote) 
0722 69 9426 (Vodafone)
0744 69 9426 (Orange)
User rating:   Rating:3.85 Voturi: 93 Mancare: 4.20 Servire: 3.71 Ambianta: 3.74 Curatenie: 3.74
Pret:  3.15

Ce zic ei:
Am revenit de curand la Potcoava (n.r. septembrie 2007) si nu am putut sa nu-mi las sa scape un chiot de admiratie. Restaurantul este de ... nerecunoscut. In bine. O terasa ciudata, Continuare...

Ce zicem noi:
Alte localuri cu specific romanesc
Alte localuri in zona Crangasi.


Ce ziceti voi:

name_no_name   /   29.10.2008, 10:22 


am fost la rest . potcoava si pot spune k ne-am simtit minunat din toate punctele de vedere ,,cat despre umflatul notelor de plata sunt doar carcoteli din partea unor ........,succes in continuare

salut ... cred ca astfel de comentarii din partea a 10-12 persoane odata , plus un angajat al localului nu se pot considera carcoteli.

blizz4rd   /   10.12.2008, 17:55 


Salut,

Am incercat sa mananc la acest restaurant sambata trecuta (6 dec 2008). Nu am facut rezervare, ne-am dus (2 pers) direct acolo. Am intrebat persoana care se ocupa de plasare daca e loc pentru 2 persoane pentru a lua masa. Ne-a indrumat spre o masa, destul de lipsit de chef, 'ca are multe rezervari si daca vrem putem ramane, dar numai 1h juma', ca dupa e rezervata masa'. OK. Ne asezam la masa. Trec 5 min, 10 min, 15 min, nimic. Facem cu mana la chelneri, la plasator, nimic. Ei povesteau la masa de langa cu un client, probabil prieten. Bon. Ma duc la unu din chelneri: 'Nu va suparati, etc...', de parca eu ma grabeam sa mananc, si nu ei sa elibereze masa. Raspuns: 'Vine colegu'...'. Am mai stat 10 min, timp in care chelnerii roiau in jurul nostru, dupa care am plecat.
Concluzia: Probabil le merge prea bine, si au dat in nesimtire. Nota: ce apreciere sa fac, cand nu sunt interesati de oaspeti. Probabil daca cunosti chelnerii esti servit. Daca nu, te plictisesti tu la un moment dat si pleci singur. Ocoliti daca aveti alte variante !

Cristi.

somnorosul   /   16.09.2009, 17:34 


pentru patronul George Netu: imi plac oamenii care sunt convinsi ca ceea ce fac e bine si tin la numele lor. am intilnit insa in restaurantele in bucuresti un obicei, despre care nu stiu daca se repeta aici, insa: nota de plata e fiscala? obiceiul de care vorbesc consta in aducerea notei de plata (nefiscale) sub forma de proforma, iar bonul fiscal NU SE EMITE DECIT LA CERERE SI ORICUM DUPA CE VALOAREA INSCRISA A FOST PLATITA. in consecinta, pe nota poate sa fie scris orice, daca clientul nu cere bonul fiscal si-i ajunge nota, ulterior chelnerul poate deduce orice din stoc, tastind altceva pe bonul fiscal. metoda e veche.

Comenteaza
 
Citeste toate comentariile





Facebook

Mic dictionar gastronomic traditional
Zaiafet, chiolhan, zahana, slibovita, braga, serbet, cuvinte ciudate si demult uitate (de unii), referitoare la sfanta sarbatoare a ospatului [...] dar cu siguranta romanului ii place sa bea, sa manance si sa dantuiasca pana in zori de zi. Va dorim distractie placuta...
Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
30 Oct 2014, 16:22 Server: v1.  -  Developed by Webdev