Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată

 Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.afterhours.ro

Pentru folosirea acestui site, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Marketeer.net SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prezentelor prevederi fara vreo notificare prealabila, facandu-le publice prin intermediul acestei pagini web. Accesand link-ul ´Termeni si conditii´ prezent pe site gasiti intotdeauna ultima versiune in vigoare a acestora.
Acest site, serviciile si continutul sau va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a acestor termeni si conditii. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.afterhours.ro a serviciilor oferite prin intermediul lor. Prin utilizarea site-ului, intelegeti de drept ca acceptati sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Folosirea acestui site in continuare implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare din punct de vedere legal.


 Concept Info

Acest website este o resursa pentru orice utilizator Internet care doreste sa se informeze in privinta posibilitatilor de petrecere a timpului liber in Bucuresti. Datele de contact si optiunile unui local din baza de date Afterhours sunt informatii publice si au rolul de a informa orice persoana in ceea ce priveste localul respectiv. Descrierea localului este parerea obiectiva a editorilor Afterhours cu privire la acel local. Afterhours nu isi propune sa utilizeze acest instument pentru promovare/defaimare, ci pentru o informare echidistanta a consumatorilor. Acesta descriere se poate modifica in timp pentru a reflecta modificarile din localul respectiv.
Descrierea editorilor nu are nici o legatura cu opiniile si comentariile utilizatorilor site-ului in legatura cu un anumit local. Editorii pot totusi tine cont de acestea in formularea descrierii.
Marketeer.net SRL si editorii sai nu pot fi trasi la raspundere in nici un fel pentru acesta descriere, nici de catre utilizatorii site-ului, nici de catre proprietarii localurilor. In situatia vreunei nemultumiri cu privire la acesta descriere, la cererea proprietarilor localurilor, anumite localuri pot fi sterse complet din baza de date. Marketeer.net SRL va considera acest demers cel putin suspect si in orice caz un mare deserviciu adus consumatorilor (facand publice aceste cereri), dar va opera stergerea tuturor datelor ca fiind totusi o optiune pentru proprietarii nemultumiti de descrierea facuta de editorii Afterhours.
Stergerea datelor unui local se va opera in termen de 48 de ore de la primirea notificarii in scris prin fax sau a scrisorii cu confirmare de primire. Solicitarile verbale sau telefonice nu vor fi luate in considerare.
De asemenea, telefonul din pagina de contact este posibil sa fie pus sub ascultare datorita unor amenintari din partea utilizatorilor sau a proprietarilor de localuri.


 Descrierea serviciilor

Pentru utilizarea serviciilor noastre trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare accesarii paginii http://www.afterhours.ro (calculator, modem, linie telefonica fixa sau mobila etc.) precum si de o conexiune la Internet si sa platiti integral taxele asociate acestor servicii. Marketeer.net SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motiv. De asemenea, compania nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Veti folosi informatiile furnizate de acest site pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, acceptati ca nu veti da in judecata compania Marketeer.net.
Marketeer.net SRL ofera utilizatorilor prin intermediul acestui site acces la o serie de servicii si informatii care includ, dar nu se limiteaza la: forumuri, servicii de mica si mare publicitate publicitate, servicii de promovare, continut editorial original sau preluat. Aceste servicii pot include si publicitate, sub forme vizuale sau scrise, iar vizitarea site-urilor de catre dumneavoastra consitutie acceptarea acestui mod de prezentare.
Intelegeti si sunteti de acord ca serviciile oferite de acest site includ anunturi, informatii administrative continute de newsletterele www.afterhours.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de utilizator al site-ului, existand totusi optiunea de a renunta la astfel de mesaje.


 Obligatii la inregistrare

Pentru folosirea serviciilor oferite de site-ul www.afterhours.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularule de inregistrare ce pot fi gasite pe site si
2) sa mentineti si sa innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Marketeer.net SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul creat de dumneavoastra si sa refuze orice incercare curenta sau viitoare de folosire a site-ului.


 Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator, sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie pe site-ul http://www.afterhours.ro. Prin urmare, va obligati sa nu faceti urmatoarele:
a) sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul respectivelor materiale sau daca nu aveti permisiunea autorului de a le publica;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un tert, fie ca este utilizator persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie cu tenta sau explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin dar nu se limiteza la virusi, viermi, malware sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum ar fi, dar fara a se limita la informatii confidentiale, informatii aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta unor acorduri de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, ´junk mail´, ´spam´, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;
g) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri ´crush´;
Marketeer.net SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
Marketeer.net SRL nu tolereaza atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Marketeer.net SRL actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori, decat in situatiile in care specifica in mod explicit acest lucru. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. Marketeer.net nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemena situatii. Marketeer.net isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abusive sau ilegale.
Marketeer.net isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei Marketeer.net SRL dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.


 Informatii pentru utilizatori

In momentul inregistrarii pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile reglementate in politica site-ului, intelegeti si acceptati faptul ca Marketeer.net poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.
Marketeer.net nu va divulga unor terti numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege in care comunicarea acestor informatii este necesara.
Marketeer.net isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, pe baza datelor mentionate in inregistrarea dumneavoastra; asemenea oferte pot fi facute de catre Marketeer.net SRL sau de catre un alt tert.


 Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de accord sa sesizati Marketeer.net in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Marketeer.net SRL, in cazul in care considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Marketeer.net SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Marketeer.net, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Marketeer.net SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Marketeer.net si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferite de Marketeer.net. Mai mult, Marketeer.net SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Marketeer.net.
Marketeer.net nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele pierderi de informatii cauzate de erori ale siteului sau ale scripturilor care ruleaza pe site. De asemenea nu raspundem pentru problemele de securitate ale serverului pe care se afla gazduit www.afterhours.ro.


 Utilizarea materialelor

Intregul continut al site-ului www.afterhours.ro este proprietatea Marketeer.net SRL sau a surselor mentionate si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (nr. 8/1996). Orice copiere, reproducere, retransmitere sau distribuire a siteului www.afterhours.ro, in intregime sau doar in parte, in orice mediu sau forma este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate marcile inregistrate folosite pe site-ul www.afterhours.ro sunt proprietatea exclusiva a respectivilor detinatori.
Marketeer.net SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe siturile Marketeer.net (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor situri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Marketeer.net. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv al Marketeer.net, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.


 Proprietatea informatiilor publicate pe siturile Marketeer.net

Marketeer.net SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusive observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al Marketeer.net. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Marketeer.net SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener Marketeer.net SRL. Marketeer.net nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor furnizate de dumneavoastra in materialele, mesajele, retetele transmise si publicate pe siteurile Marketeer.net.
Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.
Informatiile inregistrate pe site pot fi folosite pentru eventualele promotii, newslettere, etc. Marketeer.net se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.


 Publicitate pe site-urile Marketeer.net

Marketeer.net SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul siturilor sale.
Participarea in promotii ale companiilor prin intermediul siturilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Marketeer.net SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor Marketeer.net.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Marketeer.net SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale. Puteti renunta oricand la aceste servicii de informare urmand instructiunile disponibile pe site.


 Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.afterhours.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Marketeer.net SRL nu are nici un control asupra acesor situri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Marketeer.net SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Marketeer.net SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de siteuri sau resurse.


 Limitarea responsabilitatii

Marketeer.net nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru orice fel de daune aparute prin folosirea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca utilizarea site-ului se face pe propriul risc. Marketeer.net nu garanteaza ca acest site, serverul pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise de la http://www.afterhours.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare computerului dumneavoastra.
Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor site-ului, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Marketeer.net (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este exonerata de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu aceste dispute.
Marketeer.net nu are nici un fel de obligatie legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Marketeer.net nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat de dumneavoastra pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
Marketeer.net nu isi asuma responsabilitatea pentru sectiunea de stiri a acestui site. Sursele stirilor sunt cele mentionate acolo unde acestea apar.
Marketeer.net nu poate fi tras la raspundere in cazul in care evenimentele prezentate pe acest site se amana ori se anuleaza.
Marketeer.net SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. aparute la introducerea descrierilor pe site sau aparute chiar in ofertele primite de la parteneri.
Marketeer.net nu are nici un fel de obligatie in ceea ce priveste topurile si sondajele de pe site. In situatia in care aceste topuri si sondaje sunt accesate fraudulos pentru o mai buna pozitionare, Marketeer.net isi rezerva dreptul de a opera modificari de natura a restabili ordinea corecta in aceste topuri, clasamente si sondaje.
Site-ul www.afterhours.ro prezinta ofertele speciale si meniurile acelor firme care si-au dat acordul in acest sens. Continutul siteului (texte, descrieri, caracteristici, imagini, simboluri, oferte, meniuri, etc.) a fost alcatuit in baza datelor primite de la firmele respective sau preluate din surse de informatii publice. Din acest motiv, Marketeer.net nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile localurilor de pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra ori fiind o descriere obiectiva si pertinenta in concordanta cu realitatea de facto din localul respectiv, descriere care nu va putea face obiectul unei dispute de nici un fel intre Marketeer.net SRL si un tert.
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Marketeer.net SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, prejudiciere de imagine, posibilitate de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Marketeer.net SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor Marketeer.net
b) acces neautorizat la site sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c) declaratii sau actiuni a oricprei terte parti asupra serviciilor site-urilor Marketeer.net
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor/siturilor Marketeer.net se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul ´asa cum sunt´ sau ´asa cum sunt disponibile´
b) Marketeer.net SRL nu ofera nici o garantie ca:
1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Marketeer.net si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Marketeer.net se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Marketeer.net nu raspunde pentru continutul comentariilor postate de utilizatori pe forumul www.afterhours.ro/forum. Responsabilitatea pentru fiecare comentariu postat revine autorului acestuia.


 Prevederi finale

In cazul in care vreo prevedere din acesti termeni si conditii este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale termenilor si conditiilor mai sus mentionate, acestea ramanand in vigoare. Acesti termeni si conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Marketeer.net SRL in privinta utilizarii site-ului pus la dispozitia dumneavoastra de Marketeer.net SRL.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Marketeer.net SRL si reglementeaza folosirea serviciilor site-ului www.afterhours.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Marketeer.net SRL (inclusiv dar nu neaparat limitat la o versiune precedenta a prezentilor termeni si conditii). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a termenilor si conditiilor care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii Marketeer.net sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termenii, conditiile si relatiile dintre utilizatori si Marketeer.net SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.Dentestet
Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
- aparat dentar
- implant dentar
- albire dinti

 www.dentestet.com


Facebook

Peppermint Mojito - savoare de toamna
Acest cocktail este o varianta mai de toamna a celebrului Mojito, la fel de racoros, dar ceva mai complicat de realizat daca nu aveti destul de multa dexteritate pentru marginea garnisita cu zahar.
Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
23 Mar 2019, 08:23 Server: v1.  -  Developed by Webdev