Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată

 Despre Afterhours

Axat pe fenomenul going out care a inceput sa ia amploare si in Romania, proiectul Afterhours a prins contur in primavara anului 2004 si s-a dezvoltat continuu, fiind in prezent o valoroasa resursa interactiva pentru oricine doreste sa afle informatii despre cele peste 1250 de localuri bucurestene prezentate pe site. In prezent Afterhours.ro este accesat in medie de peste 60.000 de vizitatori lunar, in marea lor majoritate din Bucuresti.

Afterhours este un ghid independent de prezentare a posibilitatilor de petrecere a timpului liber din sectorul alimentatiei publice (restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terase, ceainarii, crame, mustarii, cafenele etc), dar si de opinie in legatura cu diversele localuri din Bucuresti, fiind o oglinda a fenomenului de going out in Capitala.

Localurile se pot inscrie prin inregistrare pe site si, dupa validare, primesc ratinguri atat de la editorii site-ului, cat si de la utilizatorii inregistrati. Totodata, utilizatorii pot cauta anumite informatii legate de acestea prin intermediul unui complex motor de cautare avansata.

Editorii Afterhours isi dau silinta de a prezenta in detaliu toate localurile din Bucuresti (cu niste limite minime decente). Aceste prezentari se fac cu bune si cu rele, pentru ca oamenii sa ia decizia vizitarii unui local pe care nu l-au mai incercat, cu un set minim de informatii despre localul respectiv. Descrierile si editorialele de pe site nu pot fi complet obiective prin insasi latura umana a editorilor, ele avand un rol pur orientativ, fara a fi litera de lege. Descrierile si informatiile despre diversele localuri se actualizeaza periodic. Daca localul dumneavoastra a suferit schimbari importante si doriti ca ele sa se reflecte si in paginile site-ului nostru va rugam sa ne contactati.Dentestet
Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
- aparat dentar
- implant dentar
- albire dinti

 www.dentestet.com


Facebook

Decantarea vinului
De-a lungul timpului, multe vinuri de colectie, in special cele rosii, depun un sediment pe peretii sticlei. Acest sediment nu reprezinta o alterare a vinului, el fiind un produs al celei de-a doua fermentatii alcoolice ce are loc in sticla in absenta oxigenului.
Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
17 Feb 2019, 22:43 Server: v1.  -  Developed by Webdev