Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată

 Concurs permanent - Vinarte

Vinarte - sponsorul concursului
Vinarte - sponsorul concursului 

Dragi vizitatori, consumatori, meseni, petrecareti, clubberi, rockeri.

Va anuntam pe aceasta cale ca permanentizam concursul Vinarte inceput in octombrie. Mai exact, voi ne spuneti ce se intampla in local, noi va premiem cu sticle de vin de la Vinarte.
Castigatorii de pana acum ai concursului Vinarte sunt:

- octombrie - iovan andreea
- noiembrie - milton

Castigatorii au fost contactati pentru a intra in posesia premiilor: cate o cutie cu patru sticle de vin si un CD cu Holograf, toate oferite de Vinarte, generosul nostru sponsor.

Reamintim amatorilor de vin bun ca avem in continuare premii pentru ei, si ca incepand din data de 1 Decembrie, este necesar sa va autentificati si sa scrieti comentariile voastre pe forum pentru a fi eligibili pentru concurs. Bafta!

Echipa Afterhours


 Concursul Vinarte continua si in iunie2006!

Vinarte - sponsorul concursului
Vinarte - sponsorul concursului 

Va anuntam pe aceasta cale ca permanentizam concursul Vinarte inceput inca din 2005.
Mai exact, voi ne spuneti ce se intampla, ultima isprava sau patanie dintr-un local din Bucuresti - printr-un comentariu pe forum iar noi va premiem cu sticle de vin de la Vinarte.
Castigatorii de pana acum ai concursului Vinarte sunt:
- decembrie - armand, respectiv alexamalaies
- ianuarie - celine, respectiv ador
- februarie - Marty, respectiv radv
- martie - renogirl, respectiv iggy
- aprilie - Madalina, respectiv crystyna
Castigatorii au fost contactati pentru a intra in posesia premiilor: cate o cutie cu doua sticle de vin oferite de Vinarte, generosul nostru sponsor.
Reamintim amatorilor de vin bun ca avem in continuare premii pentru ei, si ca este necesar sa va autentificati si sa scrieti comentariile voastre pe forum pentru a fi eligibili pentru concurs. Bafta!

Echipa Afterhours


 Concurs Weekend la munte

Afterhours si www.pensiuni-vile.ro te invita la un nou concurs!

Dupa atata vin si bilete la tot felul de evenimente, Afterhours s-a gandit sa te mai scoata din casa si mai mult, din oras.

Autentifica-te (sau fa-ti urgent un cont pe site aici) si comenteaza pe forum ultima ta isprava sau patanie dintr-un local din Bucuresti. Poti castiga un weekend la munte pentru doua persoane. Poti petrece un weekend in doi in Predeal, la Casa Alba (www.casa-alba.net), daca vei fi suficent de spumos sau spumoasa in relatare.

Data limita de participare la concurs este 25 mai 2005. Vor fi luate in considerare relatarile postate pe site incepand de azi, 11 mai 2005 ora 20.00 pana pe 25 mai 2005 ora 17.00.

Castigatorul va fi anuntati prin email si telefonic. Succes!Important! In premiu sunt incluse doua nopti de cazare pentru doua persoane, incepand de vineri, 27 mai ora 12.00 pana duminica, 29 mai 2005 ora 12.00. Transportul, masa si alte cheltuieli nu sunt incluse in acest premiu.


 20 Mai 2005 / Carl Cox @ World Trade Plaza

The Mission organizeaza un nou eveniment in data de 20 mai anul acesta la World Trade Plaza. La eveniment va mixa Carl Cox, unul din veteranii muzicii house si aflat de peste 10 ani in topul preferintelor celor ce indragesc acest gen muzical.

The Mission si Afterhours te invita din nou la concurs! Poti castiga una din cele patru invitatii la acest eveniment daca raspunzi corect la intrebarile de mai jos. Pentru a raspunde la cele trei intrebari tot ce ai de facut este sa intri pe http://www.themission.ro si pe www.afterhours.ro, unde vei gasi raspunsurile.

Data limita de participare la concurs este 18 mai 2005 ora 19.00. Castigatorii vor fi anuntati prin email si telefonic. Succes!
Important! Invitatia este valabila pentru o singura persoana.

1. Cine este autorul compilatiei Layered Sounds prezentat de Bedrock Records?

a. Paul van Dyk
b. Carl Cox
c. John Digweed

2. Ce artisti au mixat anul trecut la World Trade Plaza in cadrul evenimentelor TheMission?
a. John Digweed, Erick Morillo
b. Carl Cox, Timo Maas
c. Paul Oakenfold si Tiesto

3. Cum se numeste singurul bistrou de 5 stele inregistrat pe Afterhours?
Centro Bar & Lounge
(pont: utilizati cautarea avansata)

Concursul s-a incheiat in data de 18 Mai 2005. Cei patru castigatori eme, luigi, funky si botik au fost anuntati pe e-mail. Va multumim tuturor pentru participare!


 The Mission si Afterhours te invita la mare de 1 Mai

The Mission organizeaza un festival maraton in perioada 29 aprilie - 1 Mai anul acesta la Ultima Playa din Mamaia. La festival vor fi prezenti atat artisti de sonoritate internationala: X-Press2, Hybrid, Circo Loco (Tania Vulcano, Clive Henry si Loco Dice) plus un invitat special, iar dintre DJ-ii romani enumeram Rhadoo, Pedro, Raresh, Demos si Dobrica.

The Mission si Afterhours te invita la concurs! Puteti castiga unul din cele patru invitatii (care vor permite accesul in toate cele trei zile ale festivalului) daca raspundeti corect la intrebarile concursului.


 Un strop de vin de 1 Mai.

Intr-adevar, ziua celor ce muncesc se apropie cu pasi repezi. Aveti acum ocazia de a castiga una din cele trei cutii continand fiecare doua sticle de vin oferite de Vinarte!

Tot ce aveti de facut este sa va autentificati, sa intrati pe forum si sa scrieti o intamplare hazlie legata de o seara de pomina cu prea mult vin in pahar in urma careia ati dereglat complet ritmul organizatiei in care va desfasurati activitatea, fie ea companie, fundatie, asociatie, facultate sau alta scoala. Data limita a concursului: 30 aprilie. Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati pe site si prin email pe data de 3 mai 2005.


 Un pahar de vin bun de Martisor!

Concursul ´Degustati un vin de Sfant Valentin!´ s-a incheiat. Cele trei premii constand in cate o cutie cu doua sticle de vin au fost castigate de megg, adijim si Stelu, care vor fi fost contactati pentru a li se inmana premiul.

Afterhours si Vinarte va invita in continuare la un nou concurs: ´Un pahar de vin bun de Martisor!´.
Cu ocazia Martisorului, Afterhours si Vinarte ofera din nou premii-martisor constand in cutii cu sticle de vin. Tot ce ai de facut este sa intri pe forum, sa te autentifici (pentru cei ce nu stiu, crearea unui cont dureaza 5 minute) si sa ne spui o relatare spumoasa pe care ai patit-o impreuna cu partenerul sau partenera intr-un local din Bucuresti inscris pe Afterhours. Cele trei martisoare consta in cate o cutie cu doua sticle de vin bun (alb si rosu), oferite de Vinarte.

Vor fi luate in considerare relatarile din perioada 14 februarie - 28 februarie 2005. Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati pe site si prin e-mail pe data de 1 Martie 2004.

Nu uitati: relatarile spumoase au prioritate la urna!
Succes!

Echipa Afterhours


 Degustati un vin de Sfant Valentin!

Afterhours si Vinarte va invita in continuare la concursul ´Degustati un vin de Sfant Valentin!´.
Cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, Afterhours si Vinarte maresc potul la trei premii constand in cutii de sticle de vin. Tot ce ai de facut este sa intri pe forum, sa te autentifici (pentru cei ce nu stiu, crearea unui cont dureaza 5 minute) si sa ne spui o relatare spumoasa pe care ai patit-o intr-un local din Bucuresti inscris pe Afterhours. Cele trei premii consta in cate o cutie plina de sticle de vin bun, oferite de Vinarte.
Vor fi luate in considerare relatarile din perioada 2 februarie - 13 februarie 2005. Castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati pe site si prin e-mail pe data de 1 februarie 2004.

Nu uitati: relatarile spumoase au prioritate la urna! Succes!

Echipa Afterhours


 Rezultatele concursurilor


    Castigatorii concursului "Weekend la munte"
 

vila adifan 

And the winners are:

 • ylenia
 • studio54
 • marfa

  Fiecare premiu consta in cazarea pentru doua nopti la vila Adifan din Predeal, pentru doua persoane si e este oferit impreuna cu www.Pensiuni-Vile.ro. Castigatorii vor fi contactati pe e-mail pentru a confirma premiul.

 •     Castigatorii concursului "Clubber"
   

  In urma tragerii la sorti, castigatorii celor doua invitatii pentru doua persoane la concertul Paul Oakenfold sunt:

 • Parvan Andreea Giorgiana (Wandy)
 • Pop Laurentiu (bluesight)

  Un eveniment prezentat de The Mission.

 •     Castigatorii concursului "American Catering"
   

  In urma tragerii la sorti, castigatorii celor cinci meniuri in valoare de 150.000 lei oferite de American Food Catering sunt:

 • studio54
 • kpyatu`
 • alexces55
 • anonima
 • alexcernat

 •     Castigatorii concursului "Tiesto"
   

  In urma tragerii la sorti, castigatorii celor doua invitatii pentru doua persoane la concertul The Mission sunt:

 • Dan Adrian Dragan
 • Emanuel Clonda

  Un eveniment prezentat de The Mission.


 •  Concursul Vinarte: Scrie cu cap si nu te doare capul!

  Sponsorul concursului
  Sponsorul concursului 

  Concursul "Scrie cu cap" s-a incheiat. Cutia de sticle de vin a fost castigata de violeta_grecu, care va fi contactata pentru a i se inmana premiul.

  Afterhours si Vinarte va invita la concursul ´Scrie cu cap si nu te doare capul!´
  Tot ce ai de facut este sa intri pe forum, sa te autentifici (pentru cei ce nu stiu, crearea unui cont dureaza 5 minute) si sa ne spui o relatare spumoasa pe care ai patit-o intr-un local din Bucuresti inscris pe Afterhours.
  Premiul consta intr-o cutie plina de sticle de vin bun, oferite de www.Vinarte.com.
  Vor fi luate in considerare relatarile din perioada 25 ianuarie - 31 ianuarie 2005.
  Castigatorul va fi tras la sorti si anuntat pe site si prin e-mail pe data de 1 februarie 2004.
  Nu uitati: relatarile scrise cu nerv si suguiala vor gadila urechile juriului, avand evident prioritate de dreapta la acordarea premiului!
  Succes!

  Echipa Afterhours


   Concursuri pe Afterhours

  Aici veti gasi tot timpul concursurile care sunt active pe site precum si o arhiva cu toate concursurile de pana acum si castigatorii lor.

      Concurs "American Catering" (2)
   

  Concursul ´American Catering´ continua! Scrieti in continuare pe forum pentru a putea castiga unul din cele cinci meniuri oferite ca premiu saptamana aceasta!


   Concurs cu super-premii de Sfantul Valentin

  In perioada 7-14 februarie 2008, Afterhours impreuna cu partenerii sai te invita la un nou concurs cu premii. Concursul va avea 5 castigatori alesi prin tragere la sorti, iar castigatorii vor primi tot ce trebuie pentru o zi perfecta de Valentines Day.

  Tot ce aveti de facut este sa va autentificati (sau sa va faceti in cateva minute un cont pe Afterhours) si sa raspundeti la urmatoarele intrebari (indiciu – folositi linkurile din textul intrebarilor pentru a gasi raspunsul pe site-urile partenerilor):  Dentestet
  Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
  - aparat dentar
  - implant dentar
  - albire dinti

   www.dentestet.com


  Facebook

  Cocktail - Mojito - o experienta cubaneza
  De la Fidel Castro incoace, rusu´, amerecanu´ si beneinteles romanul verde (ala care stie) toarna Mojito in ei. Mai mult, clasamentele il situeaza pe locul trei in lume ca popularitate intre coctailuri. Dar ce e Mojito si ce il face atat de special in colorata lume a cocktailurilor?

  Continuare..

  Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
  23 Mar 2019, 08:23 Server: v1.  -  Developed by Webdev