Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată
   Clasificare alfabetica:

1, 2, 7, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, ZOrasul Interzis
(41.560 vizualizari de la 1 ianuarie 2008)
Recomandă
Dă o notă
Comenteaza

Restaurant
Str. Silvestru nr.3 Tel.: 031 - 425.47.47; 0722 - 25.24.21

Specific: chinezesc
Ambient: intim, medieval
Zona:  Dacia
Optiuni:  aer conditionat, cadru verde, expat friendly, factura fiscala la cerere, organizare petreceri private, organizare receptii, seafood, separeuri, terasa, zona nefumatori
E-Mail:  office @ orasulinterzis.ro
Web:  www.orasul-interzis.ro
User rating:   Rating:4.64 Voturi: 73 Mancare: 4.77 Servire: 4.49 Ambianta: 4.74 Curatenie: 4.55
Pret:  3.22
Click pentru detalii foto

Ce zic ei:
Orasul Interzis este primul restaurant chinezesc de lux din Romania. Cam asa ar suna o descriere a acestui spatiu, daca ar trebui sa ne rezumam la o singura propozitie. Dar pentru
ca am ales sa ne adresam oaspetilor nostri in cadrul acestei prime cine prin intermediul unei scrisori, în locul clasicului discurs de inaugurare, permiteti-mi sa va prezint filozofia noastra.
Ne simtim datori sa explicitam numele pe care l-am ales si care reflecta cel mai bine valorile noastre. „Palatul Împaratului”, botezat în Europa si Statele Unite „Orasul Interzis”, reprezinta de mii de ani chintesenta si bastionul culturii chineze, care a pastrat vie identitatea acestui popor, chiar si în perioada comunista. În trecut Palatul nu era accesibil decât unui numar foarte restrâns de persoane, limitate la membrii familiei imperiale, apropiati, generali de armata, reprezentanti ai aristocratiei, servitori, soldati si, foarte rar, oaspeti.
Astazi numele pastreaza cu reverenta respectul pentru subtilitatea culturii chineze dar si ideea de exclusivism.
Conceptul nostru s-a bazat pe dorinta de a crea un restaurant cu bucatarie autentic chinezeasca si un meniu care sa cuprinda retetele specifice pentru toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Sichuang, Zhejiang si zona de nord. Fiecare dintre acestea a adus noi elemente în bucataria chineza si fiecare se distinge prin specificul ei. Bucataria din Zhejiang acorda o mare atentie calitatii ingredientelor, tehnicilor de preparare, designului si gustului mâncarurilor. Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui, Sichuang
vine cu o bucatarie mai picant-piperata pe baza de carne de peste si porc în timp ce regiunea de nord, care a dat ceea ce este cunoscut sub denumirea de Mâncarea Nordului, ofera o selectie bogata pe baza de foetaje si elemente de patiserie, dintre care se remarca popularele “pachetele de primavara”. Chiar daca Mâncarea Nordului este poate cea mai cunoscuta în România, consideram ca diversitatea artei culinare chineze are mult mai multe de oferit, drept pentru care am compus un meniu cu adevarat bogat, ba chiar am spune complet.
În plus, nu ne-am dorit ca experinta culinara sa fie stirbita de o locatie nepotrivita. Am adus elemente din cultura chineza – apa, focul, piatra, lemnul, pamântul, însemnele si imagistica specifice – în actualitate, si le-am trecut prin filtrul design-ului european. A rezultat un spatiu stilizat dar, speram noi, stilat totodata, ce ofera atât separeuri ca oaze de intimitate si discretie cât si spatii ample, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari.
Elementul cheie este reprezentat de selectia bucatarilor chinezi, cu o ampla experienta în locatii de cinci stele, completata si de numeroase cursuri de specializare. Astfel, ei au devenit garantii unui meniu chinezesc autentic, pe care ne vom stradui sa îl rafinam si mai mult de la o luna la alta, cu noutati si elemente surprinzatoare.
Astfel, propunem o bucatarie si un spatiu deosebite, care ar putea converti chiar si pe cei care pâna acum nu au preferat bucataria chineza. Speram ca aceasta prima cina sa va poata oferi un preambul a ceea ce va însemna în viitor restaurantul Orasul Interzis.

Fiti bineveniti!

Ce zicem noi:
Alte localuri cu specific chinezesc
Alte localuri cu ambient intim, medieval
Alte localuri in zona Dacia.


Cursuri de publicitate online. Invata sa faci campanii eficiente in medii digitale de impact.


Dentestet
Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
- aparat dentar
- implant dentar
- albire dinti

 www.dentestet.com


Facebook

O mica trecere in revista pentru ca vara asta clientii dumneavoastra sa fie primiti ca la carte
Aparuta in anul 2004, cartea scrisa de un fost inspector pentru ghidul Michelin, Pascal Remy, descrie cu exactitatea munca pe care a facut-o mai mult de 16 ani. Dincolo de aspectul ceva mai polemic al cartii care nu intereseaza pe multi in Romania, sunt atractive explicarea muncii de zi cu zi a autorului si observatiile pline de bun simt. Indiferent de categoria de restaurant...
Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
18 Feb 2019, 11:57 Server: v1.  -  Developed by Webdev