Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansatăLa Muse by Ursus

Imagini din clubul La Muse
Saptamana trecuta am fost invitat la o deschidere de club. Un alt fel de club, desi la prima vedere as fi putut jura ca ingroasa randurile barurilor si cluburilor din Centrul Vechi.

De ani de zile am tanjit dupa un Centru Vechi autentic. In vizitele mele din alte orase frumoase ale Europei (includ aici Praga, Bratislava, Viena, Ljubljana, dar si Brasovul sau Sibiul), tanjeam cu gandul la un Centru Istoric al Bucurestiului care merita acelasi statut: renovat, pietonal, civilizat, intesat cu locuri de relaxare si petrecere a timpului liber care sa il potenteze si sa ii arate adevarata valoare.

Am avut nevoie de 20 de ani sa vedem prima strada ticsita cu baruri, cluburi si restaurante, primii "combinatori" (stiti acei studenti care vin in zona de vad si te imbie cu oferta zilei pe care restaurantul de dupa colt ti-o arunca drept momeala pentru a-i calca pragul) sau primele cluburi cu tematica, care iti ofera mai mult decat o bere rece si mult fum: atmosfera.


La Muse este unul din acele cluburi cu tematica. De la barul extrem de aerisit din zona vestibulara pana la scena care cu siguranta va fi folosita pentru spectacole de teatru, reprezentatii live sau concerte, totul este pregatit pentru o seara mai deosebita. La Muse este un club patronat de Ursus. Personal apreciez astfel de implicari, m-am saturat de sponsorizari sportive pentru ca 90% din anturajul meu nu se uita la fotbal. In cluburi insa se inghesuie.

Lansarea barului La Muse s-a facut intr-un cadru festiv: jurnalistii prezenti au asistat la un recital al maestrului Horatiu Malaiele, urmata de o pastila de coveruri ale unei formatii careia din pacate nu i-am retinut numele. Seara s-a incheiat cu un concert Directia 5, care a facut deliciul spectatoarelor prezente la eveniment. Lasand aceasta lansare la o parte, am incercat sa imi imaginez cum ar fi o seara obisnuita in La Muse. Si pentru ca imaginatia nu ma ajuta prea mult, cred ca o sa merg sa vad cum e dupa ce se linistesc apele (o saptamana doua).

La Muse este pe strada Lipsani la numarul 35, si cum nu cred ca e vreun rezident al Capitalei care sa nu stie unde este Lipscaniul, va conjur sa mergeti si vedeti si voi programul din timpul saptamanii (martea e teatru, miercurea e o formatie de cover-uri, joia e concert live), ca sa beneficiati de o plaja din ce in ce mai larga pentru distractia de Bucuresti pe care pana deunazi o blamam ca inexistenta.

CastronomicusDentestet
Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
- aparat dentar
- implant dentar
- albire dinti

 www.dentestet.com


Facebook

Perla Giurgiului (III)
(sau povestire aproape stiintifico-fantastica cu si despre mancarea de peste)
Apare si formatia restaurantului, cu un repertoriu mai mult decat previzibil (prelucrari dupa Sandra, Clayderman etc - aducand a anii 80 sau mai devreme ...

Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
22 Feb 2019, 16:09 Server: v1.  -  Developed by Webdev